torsdag den 2. september 2010

HURRA FOR RO OMKRING SAMTALEN

"Mor, vil du ikke nok fortælle mig noget mere om dit arbejde?" "Hvorfor vil du gerne høre om det lige nu?" - Jeg havde netop sat mig på kanten af Rebekkas seng for at putte hende godnat. "For nu kan vi tale uden at blive afbrudt!"

Tak Rebekka, fordi du kan forklare, hvad du har brug for. Du har ret, en hverdag med 100vis af ting, der skal gøres, siges, fortælles, gøres, tales om og så lige gøre noget mere - sådan en hverdag kan godt skabe et lille sted i en med savn efter en stilfærdig samtale. Hvor er du sej, lille menneske, at du kunne skabe rum for det, du har brug for. En samtale med ro omkring sig, hvor man lytter til hinanden med nærvær, fokus, opmærksomhed og kærlighed.

Hvis du har flere børn, så husk indimellem hvor godt det gør alle at dele familien lidt op, så hvert barn oplever at få sin mors eller fars fulde opmærksomhed. Det er skønt og lærerigt at dele, men nogle gange har man også brug for at få noget helt for sig selv. I går skete det altså herhjemme et lille øjeblik, inden Rebekka gled ind i drømmeland.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar