mandag den 6. september 2010

MIN AFTEN I TO VERSIONER

TO SCENARIER:

1:En familie har fået repareret deres cykler. De spiser aftensmad dejligt tidligt, så der er god tid til en cykeltur sammen en klar sensommeraften. De køber lækre lækkerier hos Paradis, cykler over i yndlingsparken, Landbohøjskolen, nyder latten og isene i aftensolen, går en tur derinde og kigger på blomster og tuller hjem igen.

2: En familie har fået repareret deres cykler. De får tidlig aftensmad, men børnene gider ikke at spise fyldet i suppen og i øvrigt heller ikke det flydende (!). Moren er gået for sent i seng aftenen inden og har siddet for lang tid foran computeren, så hun har dundrende hovedpine, men er løbet tør for Treoer.
Da de alle cykler afsted, viser det sig, at cykelhandleren har glemt at ordne hjulet på morens cykel, så den er flad som en pandekage. Den ældste datter bliver mopset, da hun hører, at de kan tage deres Paradis-is med over i en park, for hun er bange for, at der kommer hvepse. Både faren og moren er i ret dårligt humør efter at have brugt laang tid på at ordne cyklen, og den ældste datter bliver ked af, at alle er så sure, når det nu skal være så hyggeligt.
De cykler lidt halvmutte afsted, og da de når hen til deres yndlingspark, er isen næsten smeltet, og kaffen er halvkold. Heldigvis er der en enkelt solstråle tilbage. Den deler de sammen med 10 mio. myg, som moren lidt halvhjertet forsøger at bilde den yngste ind bare er dansemyg. Datteren er nemlig ikke just begejstret, for hun plejer at få myggestik så store som rundetårn.
Nu er den yngste datter sulten, for de har spist aftensmad for 100 år siden, men faren og hende misforstår hinanden, så hun tror, de skal købe pizza på vej hjem. Da moren understreger, at det bestemt er en misforstålse, råber og græder hun hysterisk.
Moren ved, at pigebarnet har brugt en masse energi på at skabe en god stemning på hele den kiksede tur, at hun forstår det voldsomme udbrud, men faren synes det virker for forkælet at skrige over en pizza. De modsatrettede signaler får datteren til at skrige endnu højere, og det ender med, at hun er hæs som bare pokker og nu hulker over, at hendes stemme er ved at forsvinde.
De når hjem, og moren tænker i sit stille sind, at der da var én opløftende ting ved den tur - nemlig at hun fik købt en pakke Treo i SevenEleven!

Åh ja, kære læser. Sådan går det nogle gange, og det er helt fint, for vi lærer så meget om os selv og hinanden, når det hele ikke går som smør.

Hold Af-konceptet handler ikke om at undgå alt, der er svært i livet og ønske konstant idyl. Det handler om at håndtere hverdagens udfordringer med størst muligt overskud, så alle vokser og gror og bevarer glæden ved livet, sig selv og hinanden. Men det er indimellem lettere sagt end gjort:-)

7 kommentarer:

  1. Thanks for shаring your thoughts about Αddіtional
    Ӏnfo. Regards

    My site :: http://wiki.ru.wowmod.eu/index.php?title=Участник:EmmettVan

    SvarSlet
  2. If some one desires expert view on the topic of running a blog then i suggest him/her
    to pay a visit this weblog, Keep up the good job.

    Also visit my web-site; web Page

    SvarSlet
  3. What's up to all, how is everything, I think every one is getting more from this site, and your views are nice in favor of new visitors.

    My web blog: http://www.labceo.com.br/ensino2/blog/index.php?postid=103716

    SvarSlet
  4. Hi there! This is kind of off topic but I need some help from an established blog.
    Is it tough to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty quick. I'm thinking about setting up my own but I'm not sure where to begin. Do you have any ideas or suggestions? Thanks

    my web-site - www.fromupnorth.com

    SvarSlet
  5. Thаnks for one's marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you might be a great author.I will remember to bookmark your blog and will come back later on. I want to encourage one to continue your great posts, have a nice day!

    Also visit my web blog: http://www.mondeo-owners.de/

    SvarSlet
  6. I every time spent my half an hour to read this blog's content all the time along with a cup of coffee.

    Also visit my webpage; linked internet site

    SvarSlet
  7. Asking questions are actually good thing if you are not understanding
    something fully, however this piece of writing gives fastidious understanding even.



    Here is my website :: http://hostmaster.terhorstnet.nl/wiki/Gebruiker:OKFMariss

    SvarSlet